Marţi, 04.16.2024
Site-ul meu
Menul site-ului
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 184
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Principala » 2010 » Septembrie » 17 » ulei de nuca
6:17 PM
ulei de nuca
Unora le poate parea exotic faptul ca Uleiul de nuca are un site dedicat in exclusivitate. Cu siguranta nu ar trebui sa se mire de acest fapt, tinand cont de calitatile absolut exceptionale ale acestui produs.
La o privire atenta asupra compozitiei chimice a uleiului de nuca , se poate observa cu lejeritate plaja larga de aplicabilitate a acestui produs, incepand cu arta (pictura si restaurari antichitati), industria cosmetica, arta culinara si terminand cu utilizarile in scop terapeutic.
Fiecare dintre posibilele utilizari ale uleiului de nuca reprezinta un argument solid pentru promovarea neconditionata a consumului acestuia. Cu toate acestea, imi permit sa scot la vedere preponderent aplicatiile uleiului de nuca in scop terapeutic ( profilaxie si tratament), avand in vedere starea de sanate precara a unei parti importante din populatia Romaniei..
Asa cum am aratat AICI , in Romania, evolutia crescatoare a numarului de noi cazuri de imbolnavire si decese cauzate de bolile aparatului circulator este absolut alarmanta. Este la limita incredibilului ca tot al 4-lea cetatean roman sufera de una din bolile grave ale aparatului circulator si ca aceasta clasa de boli este principala cauza de deces, atat la femei cat si la barbati.
Ingrijorarile referitoare la riscurile la care este expusa Romania pentru viitorii 30 de ani sunt cristalizate in Raportul Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice, raport prezentat succint AICI.
Si pentru ca, pe langa toate cele de mai sus, cunosc cel putin 20 de persoane- unele mai apropiate de inima mea , iar altele simple cunostinte, care pot beneficia in mod direct si indubitabil de calitatile terapeutice ale uleiului de nuca , ma vad obligat sa popularizez acest produs in randul tuturor persoanelor care pot preveni sau care isi pot imbunatati starea de sanatate intr-un mod natural si la un cost rezonabil.
Imi doresc sincer ca acest produs sa revina in mod obisnuit in casele romanilor, pentru ca acestia sa se bucure pe deplin de binecuvantarile lui. Asta tinand cont de faptul ca in Romania, daca intreaga productie de miez de nuca ar fi utilizata pentru producerea uleiului de nuca necesar pentru profilaxia si tratamentul bolilor cardiovasculare in randul persoanelor care deja manifesta una sau mai multe boli din aceasta clasa, aceasta ar fi suficienta doar pentru 6 luni, fara sa se mai utilizeze niciun gram de miez de nuca in industria alimentara , pentru consumul casnic sau in industria cosmetica.
La fel de sincer imi doresc sa vad ca mamele copiilor, fie ca sunt inca nenascuti, nou-nascuti, prescolari, scolari sau liceeni, ba chiar a celor ajunsi deja studenti, vor face tot posibilul ca acestia sa aiba in dieta zilnica acest produs ce le poate imbunatati semnificativ starea de spirit, tonusul psihinc si starea de sanatate, renuntand la bauturile carbo-gazoase de genul Coca-Cola, Pepsi-Cola si alte ...Cola. Sanatatea si echilibrul copiilor ar trebui sa fie mai presus de orice placere de moment.
Imi doresc sa vad ca acest produs se transforma dintr-o speranta intr-o certitudine pentru cei grav bolnavi .Imi doresc sa vad cum acesta ii ajuta in mod direct pe toti aceia care sunt in convalescenta dupa boli grave.
Imi doresc sa vad persoanele aflate in floarea varstei ca au grija de inima lor, de vasele lor de sange, de inima si de sanatatea creierului lor. La fel si de sanatatea intregului sistem digestiv. Sau cum isi amelioreaza sanatatea rinichilor, reumatismul sau afectiunile epidermei.
Imi doresc sa vad persoanele de varsta a treia cum isi traiesc cu demnitate anii apusului de viata, activi si pe deplin constienti, asa cum am vazut de nenumarate ori in Franta .
Imi doresc ca romanii sa constientizeze toate aceste beneficii, dupa care nu au de alergat cu disperare, sunt palpabile datorita uleiului de nuca. Fiecare din noi poate profita de ele, aproape, ieftin ( in comparatie cu medicamentatia alopata) si imediat.
Prin intermediul acestui site isi vor prezenta punctul de vedere atat medici cat si pacienti, cultivatori de nuci si procesatori, distribuitori si consumatori de ulei de nuca, precum si reprezentanti ai statului.
Vizualizari: 1452 | Adaugat de: gabigg | Raging: 3.0/2
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Cautare
Calendar
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
Copyright MyCorp © 2024
Creatorul de site-uriuCoz