Joi, 05.30.2024
Site-ul meu
Menul site-ului
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 184
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii

Avand in faptul ca Vedere din România (în special ) si la NIVEL globale ( la modul general ) principalele cauze de mortalitate pacta sunt atacul de cablul de alimentare ( la barbati ) si accidentul vascular (La Femei ) , am Decis SA VA prezint informatiile esentiale nunţiu papal de studiile efectuate de catre oamenii de Stiinta de pe intreg mapamondul avand ca Obiect Consumul de miez de nuca si Produse derivate din acesta DIN , DIN frunzele de nuc si DIN mezocarp ( coaja verde ) de nuci . Pentru o pisica pacta sunt intelege de importante afara celor studii , VA Voi prezenta si cateva data statistice oficiale referitoare la numarul de cazuri de imbolnavire Noi raportate anual în România în perioada 1990-2003 pentru Clasa de Boli ale aparatului de circulaţie , responsabila de majoritatea deceselor inregistrate : 

Pentru o populatie de aproximativ 22 milioane de locuitori areRomania pisica in momentul de fata , Este de -a dreptul alarmant ca peste 5 milioane de locuitori sufera de boluri de circulaţie ale aparatului . Daca ne uitam ca numarul bolnavilor de boluri Creste in afara celor perle fiecare Cu o peste 600 mii de cazuri Noi avem în fata imaginea dezastrului se afla în îngrijirea Starea de sanatate o populatiei Romaniei . Fara o MULT Prea gresi , obiceiurile Alimentare Romanesti Nu pacta sunt sanatoase IAR consecintele acestor obiceiuri se traduc în sute de mii de decese . Tocmai de aceea considera ca Este de importanta deosebita ca perle fiecare Roman SA -ţi fie ruşine informat asupra riscurilor de îngrijire la SE suspune de date ISI perle fiecare cand " submineaza " Sanatatea de unul Singur . Desi ne consoleaza nu, acest fapt Nu Este Doar carcteristic Romaniei . La nivel global NIVEL pacta sunt bolile aparatului de circulaţie la prima cauza de mortalitate .
Gravitatea situatiei descrise Mai Sus Este recunoscuta oficial de catre autoritatile romane si de catre Cele europene . În datele de 16 septembrie 2007, Cu ocazia deschiderii oficiale o Congresului
Român de cardiologie o Fost semnată Carta Europeana »un mediu Sanatatii Cardiovasculare ( European Heart Health Carta ) Către de ministrul Sanatatii de atunci (E. Nicolăescu ) , reprezentantul ministrului educaţiei , preşedintele Societăţii Române de cardiologie (prof. dr. R. Căpâlneanu . ) ŞI preşedintele Colegiului medicilor din România ( Prof. dr. M. Cinteza . ). Semnarea chartei de Către reprezentanţii forurilor guvernamentale reprezintă atât o recunoaştere DIN Partea acestora o impactului bolilor cardiovasculare asupra stării de sanatate o populaţiei , pisica ŞI O promisiune de angajament version combaterea Lor Alături de
specialişti . Acest document poate fi citit here integrantă .


Nu pacta sunt adeptul teoriei conspirationiste Insa oală Nu SA Nu farmaceutice pentru ca marile concerne remarc ONU om sanatos Nu Este profitabil . Pentru CA Nu consuma Farmacist . Este posibil ca afara celor concerne farmaceutice SA ISI doreasca sa mentina o holbeze de morbiditate accentuata in randul populatiei , pentru un SI- profitabilitatea Înscrie . Poate tocmai de responsabilii politici Asta DIN toate tarile Nu ISI Dau Interesul sa protejeze în mod real, Sanatatea populatiei principiile interzicerea producerii si comercializatii acelor Produse Alimentare si bauturi de îngrijire submineaza Sanatatea oamenilor de rand . Pentru a mea Asta inseamna GENOCID Nu si CRED CA SE politicienii oală Spała pe maini de responsabilitatea functiei Lor invocand " liberul arbitru " si principiile economiei de piata . Pur si Simplu acest lucru e inacceptabil .
Daca doriti sa constientizati de îngrijire Este miza financiara la NIVEL naţionale, un consumului de Farmacist destinate ameliorarii ( vindecarii si Nu ! ) de circulaţie bolilor aparatului , luati în calcul o Suma simbolica de numai 100 de lei / luna pentru perle fiecare pacient . Rezulta o Suma fabuloasa : 648.2 milioane de lei cheltuiti lunar pentru " ameliorarea " acestor boluri . La ONU CURS valutar de 4,18 lei / euro AR rezulta ca , în afara celor cheltuieli insumate Valuta reprezinta peste 155 milioane de euro / luna SAU 1,86 miliarde euro / an . Ce se Mai poate comenta pe marginea acestor cifre ? Nimic !
Interviu publicat Intr -ONU în editia electronica un cotidianului Evenimentul de Iaşi , în datele DIN numarul de 16-04-2005 , dr. Alexandrina Petrea , de la Cabinetul medical Asclepios din Iasi , recomanda în Caz de hipercolesterolemie o cura Cu ulei de nuca de 8-10 Zile / Luna, Cu 2 linguri luate dimineaţa , pe nemîncate . Asta inseamna o Doza zilnica de 20-40 Grame de ulei de nuca . Efectul benefic Cu Mai Mult Este relevantă în cazul uleiului de nuca decat in cazul medicatiei alopate , datorita actiunii sinergetice un uleiului de nuca în cazul unei multitudini de afectiuni ( ale pielii , creierului , vaselor de Sange , anti- vermifug samd ). Si daca facem o comparatie DIN Punct de Vedere valoric un necesarului de ulei de nuca comparativ cu medicatia de " ameliorare "a bolilor aparatului de circulaţie observam ca raportul dintre acestea Este de 1:10. Cu Alte cuvinte ... pe langa beneficiile obtinute ca urmare un efectelor sinergetice ale uleiului de nuca SE reducere cheltuielile facute medicatia alopata Cu în proportie de 90%. Asta Nu inseamna ca medicatia prescrisa de Medici poate fi inlocuita imediat si fara efecte adverse , Insa eo certitudine ca utilizarea uleiului de nuca sunt MULT Cu beneficii Mai Mari decat valoarea sa materiala intriseca .
Pe termen Mediu pulmonar si , daca se ia în calcul utilizarea produselor derivate DIN NUC exista Perspectiva reducerii considerabile una numarului de cazuri de imbolanviri Noi Nu numai Cu boluri si ale aparatului de circulaţie .

Pentru ca dumneavoastra sa puteti pisica evaluarii de beneficiu pacta sunt efectele consumului de miez de nuca , ulei de nuca , extracte si siropuri SAU DIN nuci verzi de Frunze de nuci , MAI Jos VA prezint cateva Linkuri catre Materiale postate pe internet de catre cercetatori de talie MONDIALA de îngrijire si -au atentia asupra acestor Oprit Produse . În Mai Viitorul MULT SAU Mai Putin indepartat Voi posta afara celor Documente si in limba romana , pentru o buna intelegere Mai o Lor de catre CEI Nu cunosc de îngrijire Nu SAU stapanesc suficient de lăstar Limba engleza . De asemenea , daca sunteti disponibili si stapaniti suficient de lăstar Limba engleza , VA Rog SA VA aduceti contributia la traducerea si popularizarea acestor Materiale Despre efectele consumului diferitelor Produse rezultate DIN cultura si exploatarea Nucului .
 
Cautare
Calendar
«  Mai 2024  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
Copyright MyCorp © 2024
Creatorul de site-uriuCoz