Miercuri, 04.24.2024
Site-ul meu
Menul site-ului
Sondajul nostru
Noteaza site-ul meu
Total răspunsuri: 184
Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Forma intrarii
Principala » 2010 » Septembrie » 17 » livezi comerciale de nucu
6:05 PM
livezi comerciale de nucu
Livezile Comerciale
  pacta sunt acele livezi realizate pe Suprafete Mai Mari de hectar de îngrijire si 10, de obicei , sa administreze pacta de catre o persoana juridica . Productia obtinuta Este supusa version mod Obligatoriu proceselor de conditionare , Procesare , depozitare , industrializare si comercializare organizat Cadru Intr - ONU . Daca version cazul Livezilor familiale proprietarii acestora Nu pacta sunt intotdeauna dispusi sa investeasca version CAPACITATI Utilaje performante si de conditionare , depozitare si Procesare , în cazul Comerciale Livezilor Devine imperativ acest lucru datorita faptului ca o pierdere de 20% DIN productia unei livezi tuturor mature reprezinta contravaloarea acestor Utilaje de conditionare . superioare Un alt argument pentru realizarea propriei CAPACITATI de conditionare - depozitare - Procesare Este Acela al valorii adaugate pe net intreg Ciclul descris . IATA o asemenea exploatatie Comerciala DIN Franta
Nu Este totuna sa vinzi o nuca neprocesata (sub Cu ONU pe kilogram de euro) Cu vanzarea miezului de nuca uniforme alb - galbui , lipsit de mucegaiuri . Poate fi o diferenta de cel putin 200% in privinta pretului de valorificare . Din Punct de Vedere juridice, infiintarea unei livezi Comerciale poate avea loc numai Cu puieti achizitionati dintr -o pepiniera autorizata . În Linii Mari , infiintarea unei livezi Comerciale presupune derularea urmatorilor pasi absolut obligatorii : 1. Realizarea unui Studiu pedologice pentru relevarea caracteristicilor solului fizico -chimice ale ; 2. Analiza datelor specifice de agro- meteorologie locului de plantare pentru ultimii 10 ani . În functie de nivelul precipitatiilor Al anual, de date aparitiei primului si ultimului inghet , de amplitudinea Termica caracteristica perioadei cuprinsa Intre sfarsitul iernii si primavara ( definita ca variatia gasesc Termica de la zi la noapte în 24 de minereu consecutive) , se pretind soiul Cel mai potrivit pentru zona în îngrijirea doriti sa realizati livada ; 3. Alegerea propriu - zisa o soiului de nuci si o polenizatoului corespunzator ; 4. Intocmirea proiectului TEHNIC de autorizare . Acesta cuprinde descrierea schemei de plantare , nominalizarea soiului CE VA FI utilizat , precum si normativul de lucrari si recomandari esentiale in privinta acestora . Acesta trebuie intocmit numai de catre specialisti autorizati în acest sens . În Baza acestui Proiect Tehnic de infiintare o viitoarei livezi , Directia Agricola Judeteana VA elibera autorizatia de plantare o Livezii . 5. Infiintarea propriu - zisa o Livezii , conform recomandarilor si specificatiilor incluse în proiectul de autorizare TEHNIC .
PENTRU VALORIFICAREA PRODUCTIEI DE NUCI recomandam CALDUROS ASOCIEREA MAI MULTOR PRODUCATORI PENTRU INFIINTAREA UNUI GRUP DE PRODUCATORI , DATORITA FAPTULUI CA STATUL ROMAN SI uNIUNEA Europeana SUSTIN MATERIAL ACEST DEMERS PRIN SUBVENTIONAREA Un peste 70% DIN COSTURILE DE PRESUPUSE ACHIZITIONAREA UTILAJELOR DE Procesare .
Vizualizari: 1672 | Adaugat de: gabigg | Raging: 2.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Cautare
Calendar
«  Septembrie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Arhiva materialelor
Prietenii site-ului
Copyright MyCorp © 2024
Creatorul de site-uriuCoz